Πληρωμές / Αποστολές

Αποστολές

Η αποστολή γίνεται με τη Γενική Ταχυδρομική. Τα έξοδα αποστολής για την Ελλάδα, είναι στα 5,00€ και για Κύπρο 12,00€.

Για αγορές άνω των 80€, τα έξοδα είναι δωρεάν.

Σε πακέτα με μεγάλο όγκο ή ακανόνιστη συσκευασία η αποστολή γίνεται με το ταχυδρομείο ή με μεταφορική εταιρία. Σε δυσπρόσιτες περιοχές ενδέχεται να επιβαρυνθείτε με επιπλέον έξοδα, όπως και σε πακέτα μεγάλα σε όγκο.

Η αποστολή των προιόντων γίνεται εντός 7-10 ημερών από την πραγματοποίηση της παραγγελίας σας. Σε γιορτινές περιόδους ή αιχμής, υπάρχει πιθανότητα το διάστημα να διαφέρει, ανάλογα με τον όγκο δεμάτων του εκάστοτε γραφείου κούριερ.

Αφού αποσταλεί το δέμα, η παραγγελία θα είναι στην πόρτα σας εντός 1-3 ημερών, αναλόγως περιοχής.

 

Τρόποι πληρωμής

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Έχετε τη δυνατότητα να κάνετε μεταφορά των χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό μέσω τραπεζικών εμβασμάτων αλλά και μέσω της υπηρεσίας e-banking πάντα με ασφάλεια και μεγάλη ευκολία. Αν επιλέξετε μεταφορά από άλλη τράπεζα, που δεν εξυπηρετούμε, τα έξοδα επιβαρύνουν αποκλειστικά εσάς.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΘΝΙΚΗ: GR1001104610000046101308693

EUROBANK: GR4002601630000870200994409

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: Γεώργιος Ευαγγελίδης

 

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ / ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

Μπορείτε να πληρώσετε με τη χρήση πιστωτικών και χρεωστικών καρτών VISA, MASTERCARD, MAESTRO. Οι συναλλαγές πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά, σε πραγματικό χρόνο (real time) και με ασφάλεια. Σε περίπτωση που η συναλλαγή δεν πραγματοποιηθεί από τον ιδιοκτήτη της κάρτας η ιστοσελίδα www.callie.gr δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν έχει υποχρέωση να επιστρέψει τα χρήματα.

 

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Το κατάστημα μας δεν υποστηρίζει την πληρωμή με αντικαταβολή, καθώς τα περισσότερα προϊόντα φτιάχνονται κατόπιν παραγγελίας και είναι χειροποίητα.

Μετάβαση στο περιεχόμενο